Wij werken met producten van Schwarzkopf

Small Image

Schwarzkopf Professional zet de toon voor de nieuwste trends in haarmode, geïnspireerd door de fashion weeks in New York, Milaan, Parijs en Londen. Deze hoog gekwalificeerde producten zijn een perfecte aanvulling op deze haartrends en worden gebruikt door stylists en session teams over de hele wereld. Kapsalon Bouclé gebruikt de volgende producten van Schwarzkopf.


Bonacure

BC Bonacure is de eerste haarverzorgingslijn die een individuele haartherapie aanbiedt om het haar van binnenuit diepgaand en langdurig mooi te maken. Op basis van een nauwkeurige haardiagnose kan een individuele therapie voor duurzaam herstel van het haar worden bepaald. Het haar wordt weer gezond, oogt natuurlijk en blijft lang mooi.

Osis

OSIS blijft zich bewegen in de wereld van trendy styling, omdat deze nooit stil staat. Het is een wereld waarin de looks van morgen, vandaag al hier beschikbaar zijn... OSIS brengt je in extase met baanbrekende producten, die ontworpen zijn om de heetste, komende trends makkelijk mee te creëren en absoluut draagbaar te maken...

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan Schwarzkopf